Arkiv

Rösta på Bergmark – vinn en bok!

Provosoriskt omslag till min nya bok.  

Kapitel 1 heter en ny sajt där författare kan publicera sig och få chansen att vinna en utgivning. Jag har själv lagt upp en samling av mina texter som en antologi under namnet Rapporter från den här sidan planeten.

Kapitel 1 är en ny festlig sajt i samarbete mellan författaren Ola Lauritzson och Piratförlaget. Idén är enkel liksom sajtens uppbyggnad. Författare lägger du upp sina alster med bibehållen upphovsrätt och får en provpublik vilka kan rösta och kommentera texterna. I potten ligger ett förlagskontrakt från Piratförlaget.

Jag har själv lagt upp en samling krönikor som en antologi under namnet Rapporter från den hår sidan planeten. Så in och rösta och rösta rätt! Som extra bonus (eller ska vi kalla det muta) så får alla som röstar på mig, och som mailar mig på info@stefanbergmark.se att de så gjort, möjligheten att vinna ett av tre exemplar av min förra krönikesamling.

Här hittar du den nya antologin Rapporter från den här sidan av planeten och här registrerar du dig för att rösta.

 

Comments Closed

Kommentarer är stängda.