Rapporter från den här sidan planeten

Författare: Stefan Bergmark
Förlag: 668 förlag 2011
Pris: 102 kr

Klicka här för att köpa boken…

En samling rapporter som inte räds de stora frågorna. Med avstamp i det personliga tas ett frihetligt grepp om klimatet, familjen, fosterlandet, religion, media – och det mesta däremellan.

Pressröster om boken:

KOMBINERAR DET PERSONLIGA MED DET POLITISKA

”Antingen så att han drar politiska slutsatser av de egna livserfarenheterna, eller så att han visar hur politiska mönster påverkar honom själv och oss andra. Då han håller volymen nere och snarare samtalar än skriker i sina texter, lyckas han också få de mest radikala tankegångarna att kännas ”lagom”.”

Tom Karlsson, Ny Tid den 25/1-2012

INGEN GÅR SÄKER

”…ingen går riktigt säker från Bergmarks kritik. Den svarta ironin i boken drabbar de flesta, vilket gör textsamlingen betydligt mer intressant än en långrandig predikan till de redan konverterade.”

Anna Maris, Malmö Fria Tidning den 14/12-2011

SMÅ ANARKISTISKA GULDKORN

”Han prövar sina tankar, testar sina gränser och väger sina ord. Det är rebelliskt snarare än revolutionärt. Det blir aldrig fanatiskt, aldrig cyniskt och heller aldrig uppgivet.”

Mikael R Karlsson, Borås Tidning den 9/11-2011

BÅDE VÄLRIKTADE SLAG OCH RALLARSVINGAR

”Om man lägger samman nostalgi, en yvig stil och spretiga tankar med en för vänsteranhängare sällsynt skarp ironi får man en ganska god uppfattning om texternas karaktär.”

Ola Wihlke, Skånska Dagbladet den 4/7-2012

2 reaktioner på ”Rapporter från den här sidan planeten”

Kommentarer är stängda.

stefanbergmark.se