Arkiv

Fuck you right back!

När jag går in på Stureplan.se möts jag av en liten bloggande judinna som sitter med sina handflator ihop och ber mig om ursäkt. Min ursäkt får hon inte, jag dömer henne till döden. Jag kan inte förstå hur man kan sätta en bloggare som Katrin Schulman på piedestal.


Ge henne föda, låta henne ta upp plats och kosta en massa pengar. Näe, jag tycker att man ska tjoppa av henne huvudet. Det finns en massa länder och religioner där det är trendigt att döda folk, sig själv, sina brorsdöttrar etc. Man skulle nog uppskatta en liten ceremoni. Jag tänker läktare, musik, vackra damer, machomän, hästar, röda tofsar och så. Det finns garanterat en publik för den här typen av event.

Ovanstående två stycken är inte mina ord. Jo, några av dem är mina för jag har bytt ut och lagt till vissa. Satir formulär 1A ni vet. Ursprungstexten är från en av Sveriges mest lästa bloggar – Katrin Schulmans. Akkaradej Tankae heter ”en liten brun kille” som hon önskar avrätta offentligt för att han ”dödat en svensk tjej som heter Hanna”. Om Katrin Schulman inte vore medlem av den kändisbloggande överklassen hade denna blodtörstande rasistsmörja mycket väl kunnat bli de sista ord hon skrivit för en större publik. Nu lär hon istället fortsätta som idol för hundratusentals ungdomar. Skrämmande!

Comments Closed

Kommentarer är stängda.